Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Pár metrov od cyklotrasy objavila okoloidúca cyklistka v húštine ľudské telo
Zdielať na

Pár metrov od cyklotrasy objavila okoloidúca cyklistka v húštine ľudské telo

KOMÁRNO / Ženu bez známok života našli na kameňoch pri rieke Váh v Komárne. Mestským policajtom nepríjemný nález telefonicky oznámila náhodná okoloidúca. Mŕtva nemala pri sebe nič, podľa čoho by ju bolo možné identifikovať. Zakrátko však vyšlo najavo, o koho ide.

Pod Vážskym mostom, len pár metrov od cyklotrasy objavila okoloidúca cyklistka v húštine ľudské telo. "Na základe občianskeho oznámenia bola hliadka MSP v Komárne vyslaná k vážskemu mostu zaistila miesto, a privolala hliadku RZP," informuje zástupca náčelníka Ernest Ujj. 

Žena bez známok života ležala na kameňoch na brehu rieky, oblečenie mala suché, takže utopenie a následne vyplavenie na breh mohli prakticky hneď vylúčiť. Nemala pri sebe žiadne doklady, ani telefón. "Okamžite sme oznámili prípad štátnej polícii, ktorá prevzala prípad na ďalšie riešenie," pokračuje Ujj.

V policajných záznamoch figurovala nezvestná Komárňanka, ktorá odišla z domu v polovici týždňa a odvtedy nedala o sebe vedieť nikomu z príbuzných ani známych. Jej zmiznutie nahlásil manžel v ten istý deň, ako neznámu mŕtvu ženu našli na kameňoch pri Váhu.

"Na mieste bolo zistené, že ide o 59 –ročnú nezvestnú ženu. Poverený policajt začal v danej veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," uviedla hovorkyňa nitrianskej polície Božena Bruchterová. Príčinu smrti nebohej ženy odhalí až nariadená pitva

Súvisiace články

Najčítanejšie správy