Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Cyklista našiel v priekope mŕtveho muža. Mohol tam ležať aj týždeň
Zdielať na

Cyklista našiel v priekope mŕtveho muža. Mohol tam ležať aj týždeň

NOVÉ ZÁMKY / Polícia v Nových Zámkoch žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po svedkoch udalosti, pri ktorej zahynul 30-ročný muž. Súdny lekár na mieste nevylúčil cudzie zavinenie. Neznáme vozidlo zrejme zachytilo chodca na krajnici, asi kilometer za Novými Zámkami a z miesta odišlo.

​Pri ceste z Nových Zámkov smerom do Palárikova objavil okoloidúci cyklista v priekope mŕtveho muža. Hrozný nález ihneď ohlásil polícii, ktorá na mieste zaistila stopy – úlomky z motorového vozidla. Práve tie by mohli viesť k príčine jeho smrti. Podľa predbežných zistení obhliadajúceho lekára ide totiž o obeť dopravnej nehody. Auto do neho zrejme vrazilo zozadu. Nebohého muža, ktorý pravdepodobne išiel po krajnici, zrazil neznámy vodič pred niekoľkými dňami, je možné, že v priekope rušnej cesty I. triedy ležal bez povšimnutia aj viac ako týždeň.

"Po nehode však mužovi pravdepodobne neposkytol pomoc a z miesta ušiel," informuje hovorkyňa nitrianskej polície Renáta Čuháková. Totožnosť nebohého muža už policajti potvrdili, išlo o 30-ročného Novozámčana, ktorý bol pravdepodobne nezvestný už niekoľko dní.

"Na miesto bol privolaný okrem súdneho lekára, aj znalec z odboru cestnej dopravy," povedala Čuháková. Od nehody uplynul pomerne dlhý čas, na samotnej vozovke nebolo možné zaznamenať žiadne stopy. Príčinu a presný čas smrti muža objasní až nariadená pitva.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy