Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tragédia pri Topoľčanoch. Mladík neprežil zrážku s nákladiakom
Zdielať na

Tragédia pri Topoľčanoch. Mladík neprežil zrážku s nákladiakom

Archívne video

TOPOĽČANY / V utorok asi o ôsmej hodine ráno došlo na obchvate mesta Topoľčany k tragickej dopravnej nehode osobného a nákladného vozidla.

K zrážke došlo zhruba 200 metrov za kruhovým objazdom na obchvate Topoľčian. Tridsaťročný vodič osobného auta prešiel do protismeru a skrížil cestu oprotiidúcemu nákladnému ťahaču.

Vodič nákladiaka už nedokázal urobiť vôbec nič a vozidlá do seba čelne vrazil. Svedkovi na miesto zavolali záchranárske zložky.

Kamión po zrážke z časti vyletel z cesty. Ťahač bol plne naložený prevážal formy do lisov. Osobné auto zostalo zdemolované na ceste. Mladý vodič bol vo vraku zakliesnený. Muž, ktorý riadil nákladný ťahač, sa pri zrážke nezranil. Druhý vodič osobného auta, Róbert, aj napriek okamžitej pomoc, nemal žiadnu šancu na prežitie a bol na mieste mŕtvy.

Policajti na mieste zaistili stopy a zisťujú presné príčiny zrážky. Čo sa presne stalo, by mohol objasniť aj znalec z odboru dopravy, ktorý bol tiež na mieste. Polícia začala stíhanie pre usmrtenie.

Informácie televízie JOJ hovoria o tom, že mladý muž mal auto, v ktorom zahynul kúpil iba včera. Róbert pochádzal z obce neďaleko Topoľčian.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy