Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vodič luxusného auta zrazil chlapca. Zomrel v nemocnici
Zdielať na

Vodič luxusného auta zrazil chlapca. Zomrel v nemocnici

Archívna reportáž

NITRA / Vo štvrtok sa v Nitre stala dopravná nehoda. Matka s 11-ročným synom Samuelom tlačili popri ceste bicykle. Počas prechádzania cez cestu chlapca nabral Mercedes.

Všetko sa to stalo v Nitre za kruhovým objazdom smerom na Zobor. Matka s chlapcom cez cestu tlačili bicykle, zo zákruty sa vyrútil Mercedes. Na miesto okamžite prišli záchranné zložky. Chlapca museli na mieste oživovať. Sanitkou ho previezli do nemocnice. 

"Vo štvrtok v čase o 18.44 hod. došlo v Nitre na ulici Dobšinského v smere na Zobor k dopravnej nehode. Štyridstaťštyriročný vodič jazdiaci vo svojom jazdnom pruhu na osobnom motorovom vozidle Mercedes Benz z doposiaľ presne nezistených príčin narazil do dvoch cyklistov prechádzajúcich po ceste," uviedla hovorkyňa polície Božena Bruchterová.

"Štyridsaťtriročná žena a 11-ročný chlapec utrpeli ťažké zranenia, s ktorými boli prevezení do nemocnice. Alkohol v dychu vodiča zistený nebol. Presná príčina, ako aj miera zavinenia dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania. K vyšetrovaniu dopravnej nehody bol pribraný aj znalec z odboru cestnej dopravy," informuje Bruchterová.

Aj napriek snahe Samka zachrániť, sa to doktorom nepodarilo. Popoludní zraneniam v nemocnici podľahol.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy