Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Sadol si za volant s dvoma promile, zranil spolujazdca
Zdielať na

Sadol si za volant s dvoma promile, zranil spolujazdca

KOŠICE / Nezodpovedný mladý vodič spôsobil v Košiciach vážnu nehodu. Za volant si sadol opitý a navyše podľa svedkov išiel veľmi rýchlo. V aute nebol sám, spoločnosť mu robili dvaja kamaráti. Dvadsaťtriročný Bohdan prešiel do protismeru a čelne sa zrazil s oprotiidúcim Seatom.

Podgurážený vodič nezvládol rýchlu jazdu, v týchto miestach prešiel po tráve a vyletel priamo na hlavnú cestu. V protismere čelne narazil do Seatu, ktorý šoféroval 23-ročný Košičan Samuel. Mladík nemal šancu rútiacemu sa autu vyhnúť. Pri nehode sa zranil spolujazdec, ktorý sedel na mieste vedľa opitého vodiča. Záchranári ho previezli do nemocnice.

Bohdanovi zo Spišského Podhradia policajti pri dychovej skúške namerali v dychu takmer dve promile. Vinník nehody sa nezranil. Rovnako ako vodič Seatu. Autá po zrážke zostali úplne zdemolované. Podľa svedkov išiel vodič Audi veľmi rýchlo, na mieste sme sa dozvedeli, že pri svojej nezodpovednej jazde ohrozil i cyklistu, ktorého minul len o niekoľko centimetrov. Bohdana policajti zadržali a umiestnili v policajnej cele. Za nezodpovednú jazdu môže stráviť vo väzení jeden rok.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy