Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
V Bratislave našli pod oknami paneláku mŕtveho muža
Zdielať na

V Bratislave našli pod oknami paneláku mŕtveho muža

BRATISLAVA / V nedeľu večer došlo v Petržalke k tragédii. Pod oknami paneláku na Vígľašskej ulici ležalo mŕtve telo muža.

Na mieste boli policajti a aj obhliadajúci lekár. Podľa susedov išlo o mladého muža, ktorý býval spolu s rodičmi na 12. poschodí domu. 

"Hliadku v nedeľu okolo 18:00 vyslali k prevereniu oznámenia o náleze tela muža, ktoré sa nachádza v blízkosti jedného z obytných domov na Vígľašskej ulici v Bratislave. Hliadka hodnovernosť tohto oznámenia preverila a potvrdila, pričom na mieste bolo zistené že sa jedná o 24-ročného muža. Ten utrpel pádom z jedného z poschodí obytného domu zranenia, ktorým na mieste aj napriek snahe privolanej záchrannej zdravotnej služby podľahol. Na príslušnom útvare Okresného riaditeľstva Policajného zboru je v tejto súvislosti vedené trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Bližšie okolnosti sú v súčasnej dobe predmetom vyšetrovania," informuje hovorca polície Michal Szeiff. 

Podľa informácií televízie JOJ sa v čase nešťastia nachádzali v byte aj jeho rodinní príslušníci. Susedia mladíka poznali, prezradili, že mal poslednú dobu zdravotné problémy.

To, či mladý Bratislavčan spáchal samovraždu a vyskočil z okna alebo len nešťastne vypadol, ukáže až policajné vyšetrovanie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy