Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Z vraždy Renáty, ktorú našiel mŕtvu v posteli priateľ, obvinili 33-ročného muža
Zdielať na

Z vraždy Renáty, ktorú našiel mŕtvu v posteli priateľ, obvinili 33-ročného muža

Archívne video

BRATISLAVA / Súdna pitva už pred týždňom preukázala, že smrť Renáty nebola náhodná. V byte na Kladnianskej ulici ju našiel začiatkom februára jej partner. Ležala mŕtva v posteli. Z vraždy obvinili 33-ročného Alexanda, ktorý z bytu ukradol aj dva mobilné telefóny.

"Na základe zabezpečenej dôkaznej situácie a doposiaľ vykonaných procesných úkonov vzniesol vyšetrovateľ Policajného zboru obvinenie z obzvlášť závažného zločinu vraždy v súbehu s prečinom krádeže 33-ročnému Alexandrovi B. z okresu Dunajská Streda," informuje policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Podľa doterajších informácií obvinený údajne spôsobil 44-ročnej Renáte smrť zadusením a následne z priestorov bytu mal ukradnúť dva mobilné telefóny. Obvinený bol po vykonaní potrebných procesných úkonov dodaný do Ústavu na výkon trestu odňatia slobody v súvislosti s inou trestnou vecou.

V prípade preukázania viny Alexandrovi hrozí obvinenému trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov. Prípadom sa v súčasnosti aj naďalej zaoberá odbor kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Ženu našiel na mieste jej priateľ, ktorý aj privolal políciu. Podľa svedkov, ktorí v čase nálezu mŕtvej ženy boli na mieste, Renáta mala ležať na posteli s podliatinami a s krvavou tvárou. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy