Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Traja Bratislavčania v noci poprepichovali pneumatiky niekoľkým autám
Zdielať na

Traja Bratislavčania v noci poprepichovali pneumatiky niekoľkým autám

BRATISLAVA / Skupinka mladíkov narobila niekoľkým vodičom problémy. Zrejme zo zábavy na jednej z bratislavských ulíc "upravili" dopravné prostriedky tak, aby boli nepojazdné. Pravdepodobne si neuvedomili, že to mohlo mať vážne následky.

Zlomyseľné konanie troch mladíkov v Bratislave, mohlo mať tragické následky. V noci sa zabávali tým, že vyupúšťali na vozidlách kolesá.

Okolo pol štvrtej nadránom prechádzali mladíci po Šancovej ulici neďaleko Hlavnej stanice. Na záberoch z bezpečnostnej kamery je vidieť, že trojica chvíľu stála pred večierkou, potom sa vybrala smerom dole po ulici. V dobrej nálade sa pristavili pri jednom z áut a začali mu vypúšťať kolesa. A potom pokračovali rad za radom. Obeťou ich vyvádzania sa stal aj majiteľ skútra.

"Zistil som to na nešťastie, až keď som sadol na druhý deň na skúter a chcel som sa zaradiť pred autobus a mal som čo robiť, aby som sa udržal. No mohol som sa zabiť. Mohlo to skončiť aj tragicky, mohol som sa zabiť. Keďže je to rušná frekventovaná ulica, tak som sa chcel rýchlo zaradiť pred autobus a keďže mi zaplávalo riadenie, tak som mal čo robiť, aby som to nohami vyrovnal," hovorí majiteľ skútra Maťo. 

V tomto prípade by mladíci za svoje konanie mohli dostať pokutu za priestupok. V prípade, že by pre vypustené kolesá niekto havaroval, zranil sa alebo v najhoršom prípade došlo k jeho usmrteniu, išlo by o trestný čin a vo väzení by si posedeli niekoľko rokov.

"Všetci sme boli mladí a robili sme nezmysli, ale toto je tak dosť nebezpečné. Snáď chlapci, keď sa uvidia, snáď budú mať ponaučenie, že toto nie je fakt sranda," dodáva Maťo. Ak ste mladíkov na záberoch spoznali, napíšte nám email na krimi@joj.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy