Skoro jasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Užite si silvestrovský večer bez starostí v reštaurácii RIVERBANK
Zdielať na

Užite si silvestrovský večer bez starostí v reštaurácii RIVERBANK

Zdroj: noviny.sk

Lahodné jedlá, ktoré vám pohladia žalúdok, výnimočné miešané kokteily či exkluzívne Champagne menu v rytme skvelej hudby a zábavy. Lepšie strávené posledné hodiny v roku si snáď človek ani nevie predstaviť. Aj vy máte možnosť prežiť grandiózny Silvester a príchod nového roka bez príprav a starostí v Grand Hoteli River Park. 

Ak patríte k skutočným gurmánom, bude pre vás lákadlom práve delikátne bufetové menu pripravené šéfkuchárom Igorom Čehym v reštaurácii Riverbank. Jedlá  z jeho rúk vás prenesú do sveta úžasných delikates a vaše chuťové bunky zažijú hotovú explóziu. Skvelý zážitok navyše podčiarkne živá hudba. 

Ak ešte nemáte program na silvestrovskú noc, tak v Lobby Lounge na vás budú čakať skvelé kokteily a niekoľko druhov Champagne. Celý večer pretancujete na parkete, kde sa vybláznite na tie najlepšie hity od DJ-a. Novoročný ohňostroj si pozriete priamo z promenády pred hotelom, alebo sa vydáte oslavovať do ulíc neďalekého centra mesta.

V prvý deň Nového roka, počas ktorého potrebujeme oddych po veľkých oslavách, varenie často neprichádza do úvahy. Príďte si vychutnať novoročný bufet v Grand Hoteli River Park počas celého dňa.

Cena za silvestrovskú večeru a novoročný bufet začína od 59 Eur na osobu.

Viac informácií nájdete na http://www.grandriverpark.com/sk/grandioznezimnesviatky.

noviny.sk

Najčítanejšie správy