Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bratislavskí policajti riešia znásilnenie tínedžerky
Zdielať na

Bratislavskí policajti riešia znásilnenie tínedžerky

BRATISLAVA / Bratislavskí policajti vyšetrujú mimoriadne citlivý prípad znásilnenie, ku ktorému došlo uplynulý piatok v hlavnom meste. Informáciu potvrdil policajný hovorca Michal Szeiff. Polícia zatiaľ nikoho neobvinila, obeťou je podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania tínedžerka.

Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania znásilnenou je tínedžerka, ktorá bola chovankyňou detského domova. 

V piatok 7. októbra v čase medzi 20 a 21 hodinou na doposiaľ presne nezistenom mieste v lesíku za ekonomickou univerzitou v bratislavskej Petržalke mala byť znásilnená 16-ročná tínedžerka.

"V uvedenom prípade začal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva policajného zboru Bratislava B trestné stíhanie vo veci zločinu znásilnenia v súbehu s trestným činom sexuálneho násilia," uviedol hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff.

Prečo bola chovankyňa  vo večerných hodinách mimo areálu detského domova, či išla na dohodnuté stretnutie alebo sa len prejsť, zatiaľ polícia neprezradila. TV JOJ má k dispozícii informácie z prostredia vyšetrovania, že poškodená sa mala podrobiť potrebnému lekárskemu vyšetreniu.

"S prihliadnutím na citlivosť prípadu ako aj na v súčasnej dobe prebiehajúce vyšetrovanie akékoľvek bližšie informácie k prípadu poskytovať nebudeme," dodal. 

Vo všeobecnosti pri takomto trestnom čine hrozí vinníkovi 16 rokov za mrežami

Súvisiace články

Najčítanejšie správy