Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Video: Toto ste ešte nevideli. Bazén zablokoval Prístavný most
Zdielať na

Video: Toto ste ešte nevideli. Bazén zablokoval Prístavný most

BRATISLAVA / Na Prístavnom moste v Bratislave sa priečne prevrátil príves, na ktorom bol upevnený bazén. Ten zablokoval premávku v smere do Petržalky. Na mieste sú hasiči, ktorí sa snažia príves vrátiť naspäť na kolesá, otočiť ho a odblokovať tak cestu.

Na bratislavskom Prístavnom moste sa stala kuriózna nehoda, ktorá ochromila premávku v okolí.

Krátko popoludní sa na diaľničnom obchvate v smere do Petržalky prevrátil náves, z ktorého vypadol bazén. Na mieste sa okamžite začali tvoriť rozsiahle kolóny.​

​Polícia odkláňala dopravu na most Apollo, kde ale v dôsledku ďalšej nehody vznikli takisto zápchy. Širšie centrum mesta zostalo celé desiatky minút paralyzované.​

​Polícia vyšetruje prípad ako škodovú udalosť, bližšie informácie neposkytuje. K nehode sa odmietla vyjadriť aj Národná diaľničná spoločnosť, ktorá má k dispozícii videozáznam.

Podobné prípady

K podobnej nehode došlo pred niekoľkými rokmi na rovnakom mieste. V roku 2008 silný vietor prevrátil bazén spolu s prívesom. 

Vlani sa podobná nehoda stala pri Komárne, mala ale ešte dohru. Keď sa pracovníci firmy, ktorá bazén prevážala, vrátili po tovar nasledujúci deň s novým prívesom, zistili, že im ho niekto ukradol.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy