Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
EXKLUZÍVNE: Pál Csáky zneužil neplatný poslanecký preukaz
Zdielať na

EXKLUZÍVNE: Pál Csáky zneužil neplatný poslanecký preukaz

Ako prví a jediní vám prinášame informáciu o prešľape bývalého poslanca Pála Csákyho. Ten sa mal podľa našich informácií včera pri policajnej kontrole preukázať poslaneckým preukazom a to aj napriek tomu, že už takmer dva roky nie je jeho držiteľom. Podobné oháňanie sa poslaneckým preukazom už má Pál Csáky za sebou.

Celý tento prípad sa odohral podľa našich zistení v pondelok (24. 1. 2012) popoludní na jednej z frekventovaných križovatiek v Bratislave, konkrétnejšie v smere do Ivanky pri Dunaji. Všetky informácie sú navyše zatiaľ veľmi čerstvé.

Vytasil na policajtov neplatný preukaz!

Podľa nášho zdroja sa mal vodič modrej Octavie dopustiť priestupku, keď sa otáčal na svetelnej križovatke. To si vraj všimli policajti z bratislavského krajského dopravného inšpektorátu, ktorí okamžite za vodičom auta vyštartovali.

Prekvapením bolo, keď zistili, že za volantom auta sedí bývalý poslanec Pál Csáky. Toto prekvapenie následne vystriedal šok. Csáky totiž na policajtov vytasil poslanecký preukaz. Dopravákov ale nezaskočil natoľko, aby si nevšimli, že  preukaz je už neplatný - a to rok a pol.

Bol podráždený, skončil s pokutou

Náš zdroj nám potvrdil, že po upozornení na vypršanie platnosti mal byť exposlanec podráždený. Keď policajti cez operačné stredisko vysielačkou zisťovali, či majú neplatný preukaz odobrať, odpoveď po chvíli znela NIE!  Nakoniec obišiel so 60 eurovou pokutou.

Otázkou ostáva, prečo sa civilná osoba, ktorá už v politike nepôsobí, preukazuje poslaneckým preukazom, ktorý je navyše neplatný, ako i to, či nedošlo k jeho zneužitiu alebo podvodu.

Ponúkame vám aj celý telefonát redaktorky TV JOJ s Pálom Csákym, v ktorom tvrdí, že starý poslanecký preukaz policajtom nepredložil.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy