Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Csákymu poslali cestovný lístok s Bugárom a SNS
Zdielať na

Csákymu poslali cestovný lístok s Bugárom a SNS

"Story je o tom, odkiaľ má peniaze náš milý súper, politická strana Most a aká je principiálna nespolupráca medzi vládnymi stranami, slovenskými štátnymi inštitúciami a niektorými údajnými opozičnými politickými stranami," hovorí Csáky.

"Story je o tom, odkiaľ má peniaze náš milý súper, politická strana Most a aká je principiálna nespolupráca medzi vládnymi stranami, slovenskými štátnymi inštitúciami a niektorými údajnými opozičnými politickými stranami," poznamenal znepokojený Csáky.

Zhruba pred mesiacom sa prvýkrát objavili na cestovných lístkoch reklamy na stranu Jána Slotu, ktorý subjekt Bélu Bugára zásadne označuje len maďarským "Híd". Csáky zasa spomenul len slovenskú časť názvu "Most", spolu by teda mohli označiť Bugárovu stranu kompletným názvom.

Slovenská národná strana, ako aj železnice čelili začiatkom mája otázkam, prečo je na lístkoch politická reklama SNS. Hovorca Železničnej spoločnosti Slovensko Miloš Čikovský vtedy povedal, že priestor na lístkoch, obálkach či ďalších priestoroch dostanú všetky strany, ktoré si ho v rámci nákladov na kampaň kúpia.

Najčítanejšie správy