Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Svedectvo FBI: Prezident Nixon mal milenca z mafie!
Zdielať na

Svedectvo FBI: Prezident Nixon mal milenca z mafie!

Sexuálny škandál v Bielom dome - nič nové. John Fitzgerald Kennedy a Marilyn Monroe, či Bill Clinton a Monica Lewinsky. To boli prípady, o ktorých vedel celý svet. Teraz ale vychádzajú na povrch skutočnosti, ktorý spôsobí poriadny šok.

Jeho kľúčovou postavou je bývalý americký prezident Richard Nixon. Reportér Don Fulsom, ktorý pôsobil vo Washingtone počas úradovania Nixona, teraz vydáva životopisnú knihu o 37. prezidentovi USA.

Je v nej viacero pikantných informácií, no medzi nimi kraľuje tá, v ktorej autor biografie tvrdí, že Nixon udržiaval niekoľko rokov homosexuálny vzťah so svojím priateľom a dôverníkom Charlesom Rebozom! Mužom, ktorý mal blízke vzťahy s mafiou.

Mal problémy s alkoholom, bil manželku

Podľa tvrdení Fulsoma mal Richard Nixon aj veľké problémy s pitím alkoholu a vraj aj bil svoju manželku Pat. Za prezidenta ho vymenovali v roku 1969 a v tom čase už mal mať 20-ročné väzby na mafiánov. Nechýbal medzi nimi ani krstný otec Carlo Marcello, v tom čase najmocnejší gangster v Amerike.

Autor sa opiera o vyjadrenia ľudí z FBI

Najväčšou pikantériou biografie je ale tvrdenie jej autora o mileneckom vzťahu Nixona a Charlesom Rebozom. Člen mafiánskeho prostredia na Floride s prezývkou Bebe mal byť okrem dôverníka a priateľa aj Nixonovým sexuálnym partnerom. Fulsom vychádza v knihe s názvom "Nixonove najtemnejšie tajomstvá" z vyjadrení agentov FBI.

Držali sa pod stolom za ruky, objímali sa

Manželstvo Nixona s Pat malo byť iba podvrhom. V Bielom dome vraj mali oddelené spálne a prezident svoju ženu bil a ponižoval nadávkami. Ľudia videli Nixona s Rebozom držať sa za ruky pod stolom v reštaurácii, či "podozrivo" sa objímať... Po Nixonovom zvolení mal Rebozo v Bielom dome vlastný apartmán. Keď prichádzal, nemusel sa hlásiť tajným službám.

Remozo odkázal na Nixonov pomník 12 miliónov

Chlarles Rebozo za sebou mal 4-ročné manželstvo, deti ale nie. S Richardnom Nixom bol až do posledných chvíľ v roku 1994, keď exprezident USA zomrel. Jeho údajný milenec ho nasledoval na večnosť o štyri roky neskôr a na Nixonov pamätník zanechal 12 miliónov dolárov.

Richard Nixon_prezident_USA

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy