Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vianočné trhy. V Bratislave sa začínajú už dnes...
Zdielať na

Vianočné trhy. V Bratislave sa začínajú už dnes...

Varené víno, klobásky a množstvo množstvo drobností od výmyslu sveta. Takto vyzerajú skutočné vianočné trhy! Okrem nás však návšteve drevených stánkov neodolajú ani vreckári. Do ulíc sa preto v najbližších dňoch chystajú desiatky mestských policajtov.

Vianočné trhy_prehľad miest na Slovensku

TV JOJ

Začiatok tohtoročných vianočných trhov sa nezadržateľne blíži. V Bratislave odštartujú už tento piatok, v ostatných mestách to bude o niečo neskôr. I tento rok si budú mať z čoho návštevníci vyberať - od chutných jedá,l či teplých nápojov, až po rôzne darčekové predmety...

"Otvoríme dokopy 84 stánkov, 24 z toho bude určených na občerstvenie," informuje hovorca Magistrátu mesta Bratislava Ľubomír Andarssy. 4 stánky budú vyčlenené výhradne charitatívnych organizáciám. V ďalších si budú môcť návšetvíci zakúpiť darčeky.

Medzi stánkami sa bude pohybovať množstvo ľudí. Pozor si treba dávať preto aj na vreckárov. V strehu bude aj mestská polícia. A to až 24 hodín denne. Počas dňa sa zamerajú predovšetkým na vreckárov, neskôr na zlodejov, ktorí sa budú chcieť obohatiť na úkor predávajúcich.



Súvisiace články

Najčítanejšie správy