Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
VIDEO: Hulvát Matovič! V parlamente vztýčil prostredník...
Zdielať na

VIDEO: Hulvát Matovič! V parlamente vztýčil prostredník...

Líder Obyčajných ľudí Igor Matovič si pripísal na dlhý zoznam svojich excesov ďalší. Po facke v parlamente, ktorú mu uštedrila Anna Belousovová, či takmer bitke s Róbertom Kaliňákom, teraz vytiahol ďalší "tromf". Na parlamentnej pôde "zasvietil" jeho vztýčený prostredník!

Ak sa však Igor Matovič riadi vetou, ktorú povedal svojho času pre Plus jeden deň, tak to potom všetko vysvetľuje... Tá veta znie: "Omnoho dôležitejšia ako slušnosť, je úprimnosť." A tak pán poslanec dnes počas prestávky rokovania parlamentu úprimne vytasil smerom k hlúčiku kolegov svoj prostredník.

Rovnakým hlúpym gestom sa svojho času preslávil aj bývalý český premiér Mirek Topolánek. Ten tvrdil, že v parlamente takto neverbálne komunikoval s vtedajším ministrom financií Miroslavom Kalouskom...

Facka od Belousovovej, ktorú nazval Ančou

Igor Matovič dostal v parlamente facku od Anny Belousovovej po tom, čo ju v istom článku nazval Ančou... „Dala mi jednu materskú. Prišla za mnou, ukázala mi ten článok a spýtala sa ma, či tú Anču som myslel ju. Povedal som jej, že áno,“ priblížil v roku 2010 incident Matovič a dodal, že facka bola prejavom jej kresťanskej lásky.

Parkovanie na priechode pre chodcov

V septembri minulého roka Igor Matovič zaparkoval v centre Bratislavy presne na priechode pre chodcov. Dostal vraj chuť na hamburger a šiel si ho do neďalekého fastfoodu kúpiť. Najmä však chcel demonštrovať, že si ako poslanec s imunitou môže dovoliť všetko a týmto činom chcel vyprovokovať národ k účasti v referende.

Pašerák a zlodej - povedal Kaliňák a takmer bola bitka

Do rovnakého obdobia spadá aj konflikt Igora Matoviča s Róbertom Kaliňákom. Ten mu vraj povedal, že je pašerák a zlodej a rehotal sa pri tom ako dilinko - opisoval, prečo sa nechal vyprovokovať Matovič. Na záver konfliktu si obaja potykali...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy