Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Aktualizované! Dráma v parlamente. Matovič sa takmer bil s Kaliňákom
Zdielať na

Aktualizované! Dráma v parlamente. Matovič sa takmer bil s Kaliňákom

V parlamente to poriadne iskrilo. Igor Matovič nadal Robertovi Kaliňákovi a potom sa takmer strhla bitka!!

AKTUALIZOVANÉ! 09.09.2010 19:59

Richard Sulík nevylučuje, že Matovič za svoje slová pocíti následky. Šéf parlamentu ešte nevedel povedať, ako na celú drámu zareaguje. Isté však je, že Matovičove slová budú mať dohru aj na poslaneckom klube strany.


AKTUALIZOVANÉ! 09.09.2010 18:58

Na otázku, prečo sa nechal vyprovokovať, Matovič odvetil, že "keď vám niekto povie, že ste pašerák a zlodej a rehoce sa pritom ako dilinko, tak jednoducho...". Keď obaja previnilci odišli za plentu, Kaliňák údajne Matovičovi zopakoval, že je pašerák a zlodej, no potom si potykali.


AKTUALIZOVANÉ! 09.09.2010 18:40

Igor Matovič sa ospravedlnil Robertovi Kaliňákovi za vulgárnu nadávku. 


AKTUALIZOVANÉ! 09.09.2010 18:24

„Páni mali názorové nezhody, nedošlo k žiadnemu fyzickému kontaktu. Páni si majú ešte trochu čo povedať,“ upokojoval poslancov šéf parlamentu Richard Sulík po krátkej chvíli, keď sa sám uistil, že poslanci iba diskutujú. Poslancov vyzval, aby dokončili rozpravu.


AKTUALIZOVANÉ! 09.09.2010 18:14

Predchádzala tomu Kaliňákova výčitka Matovičovi, že za roznášanie svojich regionálnych novín študentom neplatí. Kaliňák Matoviča vyzval, aby išiel von. Rokovanie muselo byť prerušené, viacerí poslanci totiž opustili svoje miesta.


Ostrá hádka začala, až keď už boli vypnuté mikrofóny. Igor Matovič zo strany SaS označil kolegu zo Smeru Roberta Kaliňáka vulgárnym slovom. Podľa viacerých zdrojov Matovič nazval exministra vnútra "ču....m".

Pozrite si z celej parlamentnej mely reportáž Janky Krescanko-Dibákovej.

archív glos
Zdielať na

Najčítanejšie správy