Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Otec (39) troch detí zmizol bez stopy! Ostali kľúče a odkaz
Zdielať na

Otec (39) troch detí zmizol bez stopy! Ostali kľúče a odkaz

Po Ondrejovi z Brhloviec akoby sa zľahla zem. Z domu odišiel v sobotu predpoludním a odvtedy ho nikto viac nevidel. Mal len vrátiť služobné auto, no ostala po ňom len obálka s kľúčami a odkaz. Pátrajú po ňom príbuzní, polícia aj kynológovia. Indície, ktoré po sebe zanechal, však nič dobré neveštia...

Posledné Ondrejove stopy vedú do firmy v Malom Kiari, kde pracoval a kam mal odviesť služobné auto. "Pýtal som sa ho, treba po teba prísť? A on, nie, majiteľ ma dovezie a viac som ho nevidel," popisuje nešťastný svokor. "Dcéra bola nespokojná, lebo telefón nedvíhal... Prišli sme sem a nebol tu nikto," popisuje.

Spolu s majiteľom prehľadali priestory. Auto bolo vrátené na mieste, našla sa však aj obálka s kľúčami od domu, ktorý si nedávno manželia kúpili. "Na tej obálke napísal, že pre deti, teda tie kľúče, dom necháva deťom," vysvetľuje svokor.

Okrem toho nechal odkaz, že všetky ostatné veci, ak bude treba, môže rodina zaplatiť z jeho výplaty. Na miesto ihneď prišla aj špeciálna kynologická záchranná služba, ktorá s niekoľkými psami prehľadávala okolie.

Otec troch detí, z ktorých má najmenšie len 2 roky, vraj dosť času trávil za počítačom. Pred odchodom z neho údajne vybral hardisk. Čo sa mohlo stať, vyšetruje polícia...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy