Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Šokujuci nález! Z Čuňova vytiahli mŕtvolu muža (†64)
Zdielať na
Krimi

Šokujuci nález! Z Čuňova vytiahli mŕtvolu muža (†64)

Známa bratislavská vodná nádrž Čunovo vyplavila krutý nález. Telo muža sa v nej, podľa obhliadajúceho lekára, nachádzalo už dlhšiu dobu. Podľa všetkého ide o 64-ročného muža, po ktorom pátrala rodina aj policajti.

Telo na hladine vodnej nádrže si podľa našich informácii všimla okoloidúca žena, ktorá bola v okolí vodnej nádrže na prechádzke. Okamžite privolala hasičov, záchranárov a policajtov.

Hasiči telo muža, ktoré zrejme odniekiaľ priplávalo, vytiahli na breh vodnej nádrže a lekárka z Bratislavskej záchrannej služby vykonala obhliadku. Pri nej vylúčila vonkajšie cudzie zavinenie.

Nemusí ísť o Jaroslava

Podľa našich zistení ide pravdepodobne o 64-ročného Jaroslava. Ten bol údajne nezvestný od 14. septembra. Vtedy vraj odišiel z domu z Devínskej Novej Vsi a našli ho až doteraz, kým voda na povrch nevyplavila krutú pravdu o tom, kde sa nachádza.

Avšak aj napriek tomu, že mal pri sebe doklady, je tu stále možnosť, že vzhľadom na značne zdevastované telo nie isté, či ide práve o Jaroslava. Určí to až súdna pitva a ďalšie vyšetrovanie.

Čuňovo_priehrada_vytiahnutie_mŕtvola

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy