Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Horúčavy potrápili premiérku aj ministrov! Potili sa v oblekoch
Zdielať na

Horúčavy potrápili premiérku aj ministrov! Potili sa v oblekoch

Výkyvy počasia netrápia len bežných ľudí, ale aj politikov. Musia totiž dodržiavať protokol v oblečení. Či je vonku 15 alebo 35 stupňov, vždy musia mať oblek. Zisťovali sme, aké tajné triky v horúčavách používajú naši ministri.

Tento týždeň mohli výnimočne politici závidieť bežným ľuďom, ktorí sa nemusia riadiť protokolom a pariť sa v oblekoch. Jedinú výhodu majú dámy. Aj premiérka vymenila kostým za ľahšie šasty a dlhorukávové sako tentoraz nechala v skrini. Páni to v tomto prípade majú náročnejšie.

"Ja sa snažím pokiaľ nemám nejaké oficiálne rokovanie, vidíte, že aj dnes som bez kravaty, to príliš neformalizovať v lete," prezradil minister vnútra Daniel Lipčic.

Minister obrany Ľubomír Galko sa na teplo nesťažuje: "Myslím si, že vzhľadom k tomu, že sme ministri, tak niečo môžeme odtrpieť." 

"Ja mám ešte obrovskú výhodu možno oproti iným chlapom, ja sa hrozne málo potím," dodal minister hospodárstva Juraj Miškov.

Pomáha im klimatizácia. Poniektorí majú dokonca v úradoch aj sprchy. Iní si občas odbehnú domov alebo sa cez deň musia prezliecť.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy