Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Život ako nočná mora. Suseda ich terorizuje zápachom!
Zdielať na

Život ako nočná mora. Suseda ich terorizuje zápachom!

Pani Júlia z Fiľakova už sedem rokov svojim susedom robí vrásky na čelách. Z jej bytu sa šíri neuveriteľný zápach. Našli u nej aj uhynutého psa. Susedia sa boja infekcie a zápachu už tiež majú plné zuby. Preto pritvrdili a od správcu domu chcú okamžité riešenie.

K silnému zápachu smetí sa v týchto dňoch pridal aj smrad z uhynutého psa. Ten bol v byte niekoľko dní, všimli si ho pracovníci, keď zateplovali byt. Pani Júlia netuší ako sa pes k nej dostal.

Nám hovorila až o piatich psíkoch, ktoré vraj “len tak” náhodou stretla v byte. Počuli sme aj mačku, aj keď pani Júlia o žiadnej nevie. Ale zato počuje ju pravidelne. Uhynutého psa zobral správca bytu, v byte je už asi len jeden živý pes. Hnusný zápach však ostal.

V byte je veľký neporiadok. Nevetrá sa, neupratuje sa. Zem a psie výkaly sú na každom kroku. Zišla by sa dezinfekcia. Správca bytovky o probléme vie a práve v týchto dňoch zvažuje, aké potrebné kroky urobí. Po petícii a súdnom príkaze by ju teoreticky mohli vysťahovať. Aby sa však z nájomníčky stala bezdomovkyňa, však nechcú ani tí, ktorým spôsobuje problémy.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy