Jasno
18°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Zvrátená párty elity súdnictva. Chľast aj "hra" na strelca Harmana
Zdielať na

Zvrátená párty elity súdnictva. Chľast aj "hra" na strelca Harmana

Z ich správania je v šoku! Ministerka spravodlivosti Lucia Žitňanská si posvieti na párty elity slovenského súdnictva. Na jeseň si užívali v bare Bonanno v Rajeckých Tepliciach. Dá sa povedať, že zvráteným spôsobom. Pozrite sa...

Štyria sudcovia najvyššieho súdu či zastupujúci generálny prokurátor Ladislav Tichý. Aj oni boli na oslave, ktorá sa konala krátko po tom, čo Slovenskom otriasla jedna z najkrvavejších vrážd v dejinách kriminalistiky- masaker v Devínskej Novej Vsi.

Informáciu aj s videozáznamom a fotografiami ako prvý priniesol denník Nový Čas a jeho portál čas.sk.

Podľa zverejnených fotiek a videa na oslave založenia občianskeho združenia Justičný Oskar, mal jeden advokát v ruke nefunkčný samopal a na ušiach modré slúchadlá. Vyzeral ako vrah Ľubomír Harman.

„Ja si prešetrím vo vzťahu k sudcom, kde disciplinárnu právomoc mám a podľa toho, k akému disciplinárnemu záveru dôjdem, tak také kroky urobím," vyhlásila Žitňanská. Ministerka požiada rezortných právnikov, aby si záležitosť zmapovali, prešetrili a pripravili jej návrh.

Pripomenula, že „sudca, ale platí to aj pre prokurátora - je sudcom nielen keď je v talári, ale 24 hodín, v svojom súkromí, v svojom civilnom živote a podľa toho sa aj musí správať“.

Povinnosťou sudcu je správať sa aj v občianskom živote tak, aby neznižoval dôveryhodnosť justície.

Nový Čas

Súvisiace články

Najčítanejšie správy