Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Rozruch v Čakanovciach! Na ruke sa jej objavila Panna Mária
Zdielať na

Rozruch v Čakanovciach! Na ruke sa jej objavila Panna Mária

Zázraky sa dejú vždy a všade, stačí mať len trochu fantázie a poriadnu dávku viery. Príkladom môže byť aj vytrženie v Čakanovciach, okres Lučenec. Na ruke jednej dôchodkyne sčervenela pokožka. Vraj to nie je len obyčajný ekzém. Škvrny totiž ľuďom pripomínajú modliacu sa Pannu Máriu... A vravia o zjavení a zázraku.

Ťažko chorá pani Mária trávi v nemocnici veľa času. Aj tentokrát bola hospitalizovaná. Dostala infúziu, po ktorej si následne odstránila obväzy. A to, čo zazrela, ju rozplakalo. Na ruke mala obrazec, ktorý jej pripomínal Pannu Máriu. "Je to zjavenie a Panna Mária mi pomohla, aby som zdravá prišla domov," tvrdí.

V Čakanovciach sa chýry rozleteli mávnutím prútika. Ľudia také niečo ešte nevideli. No istí si boli tým, že ide o zjavenie. Naopak niečo iné si myslí Tatiana Pavlusová z dermatovenerologickej ambulancie. "Liečivo sa dostalo mimo cievy a tým, že sa postupne rozptyľovalo do okolitých tkanív, tak sa vytvorila zápalová reakcia," informovala. No a na ruke sa v dôsledku toho môžu zjaviť rôzne obrazce.

Pani Mária má však svoju vlastnú teóriu. Dôležité je, že sa od zjavenia na ruke cíti lepšie...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy