Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Ježiš sa objavil na odkapovej rúre!
Zdielať na

Ježiš sa objavil na odkapovej rúre!

Zdroj: thesun.co.uk

"Len Boh vie, prečo si vybral práve moju odkvapovú rúru na svoje vyobrazenie," hovorí blažená majiteľka rúry.

38-ročná ošetrovateľka z mestečka Coventry relaxovala práve v záhrade, keď zrazu v škvrnách na rúre svojho domu zbadala tvár, ktorá sa podľa nej veľmi podobá tvári na slávnom Turínskom plátne. Ihneď si zavolala svojich priateľov Grahama a Alana. "Keď som ich na to upozornila, ich reakcia bola len ´Vau!´ Je to skutočný Ježiš, s tŕňovou korunou a bradou," povedala pre The Sun Alex.

"Len Boh vie, prečo si vybral práve moju odkvapovú rúru na svoje vyobrazenie. Len dúfam, že to nebude znamenať príliv pútnikov do môjho domu." "No určite tam niečo je, podľa mňa je to trochu strašidelné," hovorí na tvár Graham.

Alex teraz trúfalo vyslovuje pozvanie pre pápeža Benedikta XVI., aby sa zastavil u nej doma a posvätil jej dom, keď príde navštíviť Midlands na svojej plánovanej ceste do Veľkej Británie v septembri tohto roka.

Martin Sheppard z miestnej anglikánskej diecézy reagoval na vyobrazenie takto: "Svet je plný znamení, ktoré človeka upozorňujú na blízkosť Boha. Niektoré sú dielom náhody, iné prírody. Ale pokiaľ šíria vedomie o Bohu a Kristovi, tak buď pochválený náš Pane."

Súvisiace články

Najčítanejšie správy