Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Posledné zbohom Lucke Uchnárovej († 21). Blízki hovorili o skrate v hlave
Zdielať na

Posledné zbohom Lucke Uchnárovej († 21). Blízki hovorili o skrate v hlave

Mimoriadne smutné predpoludnie zažili obyvatelia Sniny. Rodina, blízki, najbližší priatelia aj známi sa prišli rozlúčiť s 21-ročnou obeťou kanibala Luciou Uchnárovou.

Viac ako osem mesiacov uplynulo od zmiznutia krásnej mladej dievčiny. Hoci si nepriala žiť a už v minulosti sa niekoľkokrát pokúsila o samovraždu, no smrť, akú jej pripravil kanibal Matej Čurko, si nezaslúži nikto z nás.

So zosnulou sa prišlo rozlúčiť dovedna vyše 300 ľudí, medzi inými aj Luciini spolužiaci. Okrem brata boli na pohrebe aj jej dve sestry a rodičia. Práve jej najbližšia rodina celý pohreb preplakala.

Lucia Uchnárová bola nezvestná od 3. septembra 2010. Trpela ťažkými depresiami a všade vyhľadávala smrť. Pred svojím zmiznutím si písala na internete aj s 52-ročným Matejom Čurkom. Napokon sa z neho vykľul kanibal, ktorý ju chcel pripraviť o život naozaj drastickým spôsobom. Celú konverzáciu medzi obeťou a jej vrahom si môžete prečítať tu.

Lucia vyliezla nahá na strechu v Michalovciach aj v októbri 2008. Mama ju totiž zobrala zo Strednej zdravotnej školy v Humennom a poslala ju do Michaloviec. Mladé dievča to znášalo ťažko. Práve vtedy sa zrejme začali všetky jej psychické problémy.

pohreb Lucia Uchnárová Snina smrť

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy