Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
POTVRDENÉ! V Kysaku zomreli Lucia zo Sniny a Elena z Oravy
Zdielať na

POTVRDENÉ! V Kysaku zomreli Lucia zo Sniny a Elena z Oravy

Dve ženské telá, ktoré boli zakryté fóliou a pochované vedľa seba, našla polícia 18. mája v plytkom hrobe v lesoch pri Kysaku. Obe dievčatá boli nezvestné od minulého roka, ich zmiznutie sa spája s prípadom údajného kanibala Mateja Čurku.

Testy DNA potvrdili, že dve ženské telá, ktoré polícia našla 18. mája v lesoch v okolí Kysaku, patria Lucii Uchnárovej zo Sniny a Elene Gudjákovej z Oravského Veselého. Obe dievčatá boli nezvestné od minulého roka.

Televízii JOJ sa podarilo získať celú konverzáciu medzi Luciou Uchnárovou a kanibalom z Kysaku. Prečítajte si komunikáciu, z ktorej mrazí...

Kanibal Matej Čurko (†43) zomrel po prestrelke s policajtmi, keď ho chytili v utorok pri Kysaku. Tam sa mal stretnúť so svojou obeťou (Švajčiarom) a zjesť ju. Švajčiar sa však zľakol, ohlásil to na polícii a tá nasadila policajného agenta.

Čurko mal pri sebe všetko, čo potreboval k vražde. Keď chceli muža policajti zatknúť, strhla sa prestrelka. Kanibal na následky zranenia nakoniec zomrel. Postrelený policajt stále leží v košickej nemocnici a je mimo ohrozenia života. Okolnosti prípadu sú v štádiu vyšetrovania.

Kanibal s obeťami - Lucia Uchnárová a Elena Gudjáková

noviny.sk/Peter Murcko

Súvisiace články

Najčítanejšie správy