Polojasno
18°
Bratislava
Servác
13.5.2024
U prezidentky musela zasiahnuť polícia. Na mieste zadržali podozrivú ženu
Zdielať na

U prezidentky musela zasiahnuť polícia. Na mieste zadržali podozrivú ženu

PEZINOK / V nedeľu, 3. marca, v neskorých hodinách preskočila neznáma žena plot rodinného domu a dostala sa do dvora, kde býva prezidentka Zuzana Čaputová. Podľa zistení TV JOJ mala po preskočení plota búchať na vchodové dvere a kričať "zabijem ťa". Záchranári ženu previezli do nemocnice s akútnou psychotickou poruchou.

Podľa informácií portálu tvnoviny.sk sa k prezidentke na dvor dostala neznáma žena. V dome býva prezidentka spolu so svojou rodinou. Zasahovali ochrankári aj policajti. Hovorca hlavy štátu Martin Strižinec potvrdil, že sú v poriadku. 

Incident vyšetruje polícia. Podľa hovorcu Michala Szeiffa mala byť 25-ročná žena opitá. "Nakoľko zadržaná žena sa správala nepríčetne a javila známky požitia alkoholu prípadne omamných a psychotropných látok, bola na miesto privolaná rýchla zdravotnícka pomoc ktorá ženu následne previezla do jednej z nemocníc," informoval hovorca Michal Seiff. Objasňovaním ďalších okolností tohto prípadu sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Pezinku.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy