Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
EXKLUZÍVNE VIDEO: Razia na mafiánov, zatýkali Sýkorky
Zdielať na

EXKLUZÍVNE VIDEO: Razia na mafiánov, zatýkali Sýkorky

Razia, akú si Bratislava už dlho nepamätá! Pozrite si exkluzívne zábery zo zatýkania údajných členov bratislavského podsvetia, ktorých včera pochytali kukláči z Úradu boja proti organizovanej kriminalite. Celkovo za mrežami skončili siedmi muži, údajne zo skupiny tzv. Sýkorovcov.

Podľa našich informácií ozbrojené policajné komando operovalo najmä v bratislavskej Petržalke. Stovky ľudí boli svedkami rozsiahlej razie v Auparku. "Mnohí ľudia si to fotili a nakrúcali na mobilný telefón a bolo to veľmi zaujímavé. V jednej chvíli som si až myslela, že ľudia, čo tam stáli na zastávke zabudnú nastúpiť na autobus," opísala nám situáciu na mieste istá Bratislavčanka.

Počas koordinovanej akcie sa polícii podarilo úspešne zasiahnuť a zadržať jedného muža aj v známom fitnescentre na Gagarinovej ulici. S rovnakým výsledkom dopadla aj razia v známej reštaurácii na Zlatých pieskoch.

"Úrad boja proti organizovanej kriminalite včera v noci vykonal akciu zameranú na zadržanie osôb podozrivých z páchania závažnej trestnej činnosti. Polícia zadržala zatiaľ 7 osôb," uviedla hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Andrea Dobiášová. Zadržaní muži sa momentálne nachádzajú v cele policajného zaistenia.

Pri prehliadkach nebytových priestorov našla polícia viaceré krátke strelné zbrane a ďalšie dôkazné materiály.

SITA/Dušan Hein/ilustračné

Kukláči zatýkajú údajného člena bratislavského podsvetia

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy