Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Poprava na ulici! Začala sa vojna v podsvetí?
Zdielať na

Poprava na ulici! Začala sa vojna v podsvetí?

V Galante a okolí sa zrejme začala vojna podsvetia. V noci tam samopalom popravili údajného bossa miestnej mafie. Stalo sa to len pár dní potom, ako zlodeji vykradli bezpečnostné schránky v pobočke jednej z bánk. Domáci majú strach a hovoria o návrate 90-tych rokov.

Polícia podľa vyjadrenia hovorkyne KR PZ Trnava Martiny Kredatusovej začala intenzívne pátranie po vrahovi. Bližšie informácie k prípadu v tomto štádiu vyšetrovania polícia poskytovať nebude.

Túto informáciu priniesla internetová stránka galantaonline.sk. Podľa svedkov malo auto tmavej farby so zapnutým majákom zablokovať biele terénne BMW, ktorého majiteľ sa vracal z neďalekej reštaurácie na periférii Galanty. "Keď vodič spomalil, páchatelia spustili paľbu pravdepodobne zo samopalu. Auto potom so zraneným vodičom narazilo do plotu futbalového štadiónu. Páchatelia použili najznámejší a najbežnejší spôsob mafiánskej popravy," uvádza portál galantaonline.sk

Podľa portálu galantaonline ide o mafiánsku popravu, páchatelia totiž použili najznámejší a najbežnejší spôsob mafiánskeho vybavania účtov. Viac v Novinách o 19:30!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy