Jasno
18°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Exkluzívny rozhovor s Mikaelou Shiffrinovou: Čo sú pre ňu najväčšie výzvy?
Zdielať na

Exkluzívny rozhovor s Mikaelou Shiffrinovou: Čo sú pre ňu najväčšie výzvy?

JASNÁ / Trénuje s mužmi a je to fenomén súčasného lyžovania. Mikaela Shiffrinová vyhrala v Jasnej už 95. preteky v prestížnom seriáli Svetového pohára.

Čo sú pre ňu najväčšie výzvy, miluje trénovať? Dozviete sa v exkluzívnom rozhovore Andreasa Žampu s Mikaelou Schiffrinovou pre stanicu JOJ ŠPORT.

​Americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová potvrdila, že Jasná je jej obľúbené miesto a tretíkrát za sebou triumfovala v slalome. V nedeľu 21. januára si korunku pre kráľovnú Jasnej vybojovala s náskokom 14 stotín sekundy. V druhom kole dosiahla až siedmy najlepší čas.

​Líderka celkového poradia SP i priebežnej klasifikácie disciplíny po pretekoch uviedla, že to v Jasnej miluje. "Cítim sa dobre. Bol to emocionálne ťažký víkend. Som veľmi šťastná a spokojná za moje výkony. Jediný problém je, že je veľmi ďaleko, kým sa sem dostanete," uviedla v rozhovore po pretekoch.

​Dúfa, že sa preteky do slovenského strediska ešte vrátia: "Mám z Jasnej rovnaké pocity ako po Killingtone. Je to unikátne tým, že keď idete dole kopcom, tak v polovici trate je na boku veľký dav fanúšikov. Počujete veľa hluku a je to niečo, čo inde nenájdete."

Súvisiace články

Najčítanejšie správy