Jasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
VIDEO: Len 18-ročný mladík onanoval v autobuse MHD
Zdielať na

VIDEO: Len 18-ročný mladík onanoval v autobuse MHD

NITRA / Len 18-ročný mladík skončil v policajnej cele. Onanoval totiž v autobuse MHD v Nitre. Prípad anonymne zverejnili na sociálnej sieti aj s videom. ​Všetko sa udialo v autobuse mestskej hromadnej dopravy v meste pod Zoborom.

Cestujúci záznam uverejnil na sociálnej sieti. Na záberoch je mladík, ktorý ma rozopnuté nohavice a v rukách drží pohlavný úd. Podľa statusu ide o mladého muža hovoriaceho po ukrajinsky. Cestoval z centra mesta na sídlisko Klokočina. Dopravca sa snaží nájsť vlastný záznam, v každom autobuse sú totiž kamery. "Kamerové záznamy preveríme hneď po tom, keď získame informáciu o tom, v ktorý deň a v ktorom spoji sa daná udalosť stala," informoval Vladimír Šimko, koordinátor dopravy Transdev.

Pokiaľ vidíte, že sa niečo v autobuse deje, je dobré o tom informovať vodiča alebo kontaktovať políciu. "Vodič po dohode s dispečingom zastaví prevádzku daného vozidla a privolá policajnú hliadku," priblížil Šimko.

Video zo sociálnej siete mala v rukách aj polícia. Informácie TV JOJ hovoria o tom, že páchateľa už aj zadržali. V policajnej cele skončil 18-ročný mladík. Podľa informácií TV JOJ sa mal v týchto dňoch aj pred stredoškolským internátom v Nitre pohybovať muž, ktorý sa uspokojoval. "V súčasnej dobe sú vykonávané operatívne úkony smerujúce k objasneniu prípadu," ozrejmila Jana Šinková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy