Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Rodinná tragédia: Na koľajniciach vyhasli životy otca so synom
Zdielať na

Rodinná tragédia: Na koľajniciach vyhasli životy otca so synom

TRENČÍN / Otec a jeho syn zomreli v sobotu 20. januára večer na železničnej trati za Trenčínom. Zrazil ich rýchlik Považan. Podľa doterajších zistení obaja ležali na koľajniciach.

K tragédii došlo medzi Trenčínom a Trenčianskou Teplou. Rýchlik Považan smerujúci do Žiliny vyrazil o pol ôsmej z Trenčína. O pár minút začal rušňovodič prudko brzdiť. Na koľajisku uvidel dve osoby. Zrážke už zabrániť nedokázal. "Včera vo večerných hodinách došlo medzi železničnými stanicami Trenčín a Trenčianska Teplá v smere na Žilinu z doposiaľ nezistených príčin k stretu rýchlika s dvomi osobami mužského pohlavia vo veku 70 a 26 rokov," informovala Ingrid Krajčíková, vedúca oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

Dvaja muži podľa informácií TV JOJ ležali kolmo na koľajach. Rušňovodič ich uvidel v poslednej chvíli a už nedokázal nič urobiť. Obaja muži boli na mieste mŕtvi. Podľa doteraz zistených informácií prišiel o život otec a jeho syn. Policajti na mieste zaisťovali stopy niekoľko hodín. Cestujúci po troch hodinách prestúpili do iného vlaku. Rýchlik zostal na mieste viac ako štyri hodiny. Presné okolnosti nehody vyšetrujú policajti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy