Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Otrasné! Expolicajt mal zneužívať chlapcov
Zdielať na

Otrasné! Expolicajt mal zneužívať chlapcov

Hrôzostrašný prípad rozmotáva bratislavská polícia. Bývalý policajt a sexuálny deviant Ernest Bognár podľa policajtov zneužil troch chlapcov vo veku 14 a 15 rokov. Vyšetrovanie prípadov polícia uzatvorila v piatok. Všetko sleduje reportér TV JOJ Richard Bolješik.

Expolicajt Ernest Bognár si už v minulosti odsedel 6 rokov za sexuálne zneužívanie  maloletého chlapca z roku 1998. Chlapec mal iba 14 rokov. Po odsedení trestu sa mal liečiť v ústave. Podľa sexuologičky, ktorá v minulosti devianta liečila, Bognár už vtedy liečbu ignoroval a sabotoval. Súd však Bognárovi liečbu nakoniec pred troma rokmi zrušil a nahradil mu ju ambulatným liečením na slobode. To dopadlo katastrofálne. 

Bratislavská polícia v týchto dňoch uzatvorila prípady troch chlapcov vo veku 14 a 15 rokov. Bognár ich mal zneužiť po tom, čo sa ako vyliečený dostal na slobodu. Podľa sexuologičky Bognárova deviácia tkvie v tom, že k ukojeniu potrebuje maloletých chlapcov, ktorých najskôr spúta, znehybní a sexuálne zneužije.

Podľa informácií TV JOJ má polícia k dispozícii ďalšie fotky a záznamy maloletých, len doteraz ich nevie idetifikovať. Dá sa už teraz predpokladať, že počet Bognárových obetí sa nezastaví len na čísle 3.

Najčítanejšie správy