Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Stalo sa v piatok 26. novembra...
Zdielať na

Stalo sa v piatok 26. novembra...

Zmeškali ste správy a chcete vedieť čo sa deje okolo vás? Potrebujete rýchly prehľad najdôležitejších udalostí? Tak potom ste na správnom mieste! Nový projekt jojkárskej stránky NOVINY.SK prináša každý večer to najpodstatnejšie, čo počas dňa zachytili naši reportéri priamo v teréne...

Veľké finále na obzore! Ako sa Marián Zázrivý pripravuje...

Stavil na pokoj! Ani stres, ani panika. Finalista šou Česko-Slovensko má talent Marián Zázrivý sa pár dní predtým, ako zabojuje o 100 tisíc eur a cestu do Las Vegas, snaží ničím zbytočne nerozptylovať! A akú pieseň si pre vás pripravil?

Opitý videl stádo sŕn a zablokoval cestu

Hodil do seba niekoľko pohárikov a neváhal sadnúť si za volant obrovského kamióna. Na mol opitý vodič s ním ďaleko nezašiel. Na rovnej ceste sa prevrátil a zatarasil cestu na maďarské hranice - v oboch smeroch. To však nie je všetko! Podľa neho stojí za celou nehodou nie alkohol, ale stádo sŕn...

Hľadáte si prácu? Pozor na biele kone!

Aj pri zháňaní nového džobu je dobré, ak máte neustále oči na stopkách. Inak môžete naletieť nepríjemných podvodníkom a namiesto v novom zamestnaní skončiť za mrežami - ako biely kôň. Internet totiž zaplavujú podozrivé ponuky práce. A jednou z nich je práve práca "agentov prevodu peňazí".

Fico si posvietil na diaľnice. Kritizoval Figeľa

Expremiér Robert Fico na piatkovej tlačovej konferencii vyhlásil, že sa mu nepáči zastavenie prvého balíka PPP projektu na výstavbu diaľníc. Od ministra dopravy, pôšt a telekomunikácií Jána Figeľa žiada vysvetlenie. Pozrite si záznam z tlačovky, v ktorej sa premiér Smeru-SD vyjadruje k aktuálnym politickým udalostiam.

Dada Dudičová: Spoza kamery vyskočila na pľac!

Pred kamerou nie je žiadnym nováčikom. Isto si ju pamätáte z detských relácií Zlatá Brána a Crn-crn. Dada Dudičová je vyštudovaná herečka, no viac sa jej zapáčilo byť za kamerou. Nedávno si to však vymenila a opäť hrá! Stala sa seriálovou sestrou Zuzany Haasovej a manželkou Štefana Skrúcaného... v Paneláku.

Hrozivý nález! Syna našla doma mŕtveho

O 9-tej hodine ráno sa matke 26-ročného Jaroslava z Vyšnej Kamenice naskytol hrozný pohľad. Jej syn ležal mŕtvy vo svojej izbe. Podľa našich informácií mal v dome zomierať niekoľko dní a zabarikádovaný v izbe. Útočník ho dobil ohavným spôsobom.

Sklamanie pre Slovákov! Karol Mello ostáva v Poľsku

Jeden z najhľadanejších a podľa policajného prezidenta Jaroslava Spišiaka najnebezpečnejších Slovákov Karol Mello naďalej zostáva v poľskom Krakove, kde ho pred mesiacom zadržala elitná policajná jednotka. Aj keď slovenské orgány požiadali o jeho vydanie, krakovský súd mu opäť predĺžil väzbu. Tentoraz do januára. Mello na Slovensku čelí obžalobe z dvojnásobnej vraždy. Na úteku bol takmer 5 rokov.

Výbuch v Novákoch na súde! Obvinení sa usmievajú...

2 marca 2007 sa vo vojenskom opravárenskom podniku v Novákoch ozval ničivý výbuch. Ten zrovnal takmer všetky budovy so zemou a zabil osem ľudí. Polícia obvinila z prečinu všeobecného ohrozenia piatich ľudí, bývalých riadiacich pracovníkov podniku. V piatok sa s nimi v Prievidzi začal dlho očakávaný súdny proces. Prišli v dobrej nálade, vinu vraj necítia. 

Najčítanejšie správy