Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Masaker obrazom: Prehľad po minútach očami našich reportérov
Zdielať na

Masaker obrazom: Prehľad po minútach očami našich reportérov

Je krátko po 23. hodine. Reportéri TV JOJ dostávajú prvé informácie o šokujúcej vražde známeho právnika Ernesta Valka. Na miesto nechutnej popravy prichádzajú ako prví. Pozrite si sled udalostí z predošlej noci tak, ako ich zaznamenali reportéri Samo Migaľ a Valér Ferko.

Uzavretá príjazdová cesta k vile Ernesta Valka

Uzavretá príjazdová cesta k vile Ernesta Valka. FOTO: Valér Ferko

00:00 Valér a Samo prichádzajú do Limbachu ako prví novinári. Okamžite sa pustili do zisťovania informácií o vražde. Na miesto o pár minút prišiel aj policajný prezident Jaroslav Spišiak.

00:30 Na mieste sa objavil aj minister vnútra Daniel Lipšic. Médiám prišiel potvrdiť smutnú správu o smrti prominentného právnika.

Daniel Lipšic na mieste, kde zavraždili Ernesta Valka. FOTO: Samuel Migaľ

Daniel Lipšic na mieste vraždy. FOTO: Samuel Migaľ

02:10 Daniel Lipšic miesto činu neopúšťa. Nie je mu veľmi do reči.

04:00 Reportér Valér Ferko informuje, že na mieste len niekoľko metrov od vraždy panuje ruch. "K jeho vile prichádzajú a odchádzajú nielen luxusné limuzíny ale i vozidla vyšetrovateľov a kriminalistov."

04:10 Kriminalisti stále odchádzajú a prichádzajú. Limbach je doslova osvetlený.

04:10 Polícia kontroluje bez výnimky každé auto, ktoré prichádza po prístupovej ceste k zátarasám.

Pohrebná služba dorazila na miesto vraždy

Pohrebná služba dorazila na miesto vraždy. FOTO: Valér Ferko

05:10 K rodinnému domu zavraždeného právnika prichádza dodávka pohrebnej služby. Netrvá dlho a o niekoľko minút neskôr už odchádza, pravdepodobne aj s telom Ernesta Valka.

05:23 Valér Ferko v telefonáte informuje o príjazde pohrebnej služby na miesto činu.

06:00 Nad Limbachom začína pomaly svitať. Reportér Samuel Migaľ nás informuje prostredníctvom videohovoru o aktuálnom dianí.

Vila Ernesta Valka

Vila Ernesta Valka. FOTO:TASR

11:43 Dom zastreleného advokáta stále stráži polícia. Všetko nasvedčuje tomu, že vyšetrovatelia sa zameriavajú na stopy v dome, na náprotivnom kopci, ktorý je zarastený stromami, policajtov nie je vidieť.

Pridajte sa k nám! Najnovšie informácie o vývoji vyšetrovania tohto prípadu či pohľad do zákulisia portálu noviny.sk a rodiny jojkárskych spravodajcov nájdete aj na Facebooku.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy