Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Krutá poprava. Zabil právnika najatý ostreľovač!?
Zdielať na

Krutá poprava. Zabil právnika najatý ostreľovač!?

Ernesta Valka možno popravil dobre mierenou ranou ostreľovač. Potvrdil nám to dobre informovaný zdroj, podľa ktorého bola rana od chrbta taká silná, že mu odtrhlo ruku...

Udalosť, ktorá šokovala celú verejnosť! Aj takto by sa dala jedným slovom opísať pondelňajšia poprava známeho právnika a bývalého predsedu Ústavného súdu Ernesta Valka.

V súvislosti s jeho skonom sa už začali objavovať aj rôzne špekulácie, ako a prečo k otrasnému činu vlastne došlo. "Už je to tu totálny Balkán. Človek aby sa bál vyjsť von na ulicu," obáva sa o svoj život ďalší z našich diskutérov.

"Je to veľká strata pre slovenskú advokáciu. Ak to bolo v súvislosti s jeho prácou je to katastrofa. Je to pre mňa obrovský šok, bol mi veľmi blízky," povedal právnik Ondrej Mularčík, ktorý v minulosti krátky úsek zastával post predsedu Slovenskej advokátskej komory.

Pridajte sa k nám! Najnovšie informácie o vývoji vyšetrovania tohto prípadu či pohľad do zákulisia portálu noviny.sk a rodiny jojkárskych spravodajcov nájdete aj na Facebooku.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy