Polojasno
25°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Kolaps počas opúšťania parkoviska? Najväčší koncert na Slovensku je za nami
Zdielať na

Kolaps počas opúšťania parkoviska? Najväčší koncert na Slovensku je za nami

Archívna reportáž

TRENČÍN / V stredu, 14. júna, sa na trenčianskom letisku uskutočnil koncert skupiny Rammstein. Obdobný koncert na Slovensku ešte nebol, preto KR PZ v Trenčíne prijalo náležité bezpečnostné opatrenia, aby si návštevníci koncert užili a aby nedošlo k žiadnemu narušeniu verejného poriadku.

​Len v areáli letiska parkovalo 6-tisíc vozidiel a ďalšie stovky až tisíce vozidiel parkovali v priľahlom okolí. Viac ako 39-tisíc ľudí sa prišlo pozrieť na koncert tejto legendárnej nemeckej skupiny. Trenčianska polícia na sociálnej sieti skonštatovala, že nedošlo k žiadnemu vážnemu narušeniu verejného poriadku a nezaznamenala ani žiadne incidenty. Počas stredy až do štvrtkového rána nedokumentovala žiadnu dopravnú nehodu a ani škodovú udalosť účastníkov koncertu.

Polícia ešte o tretej ráno spúšťala druhý smer z parkoviska koncertu. Ten bol síce už niekoľko hodín ukončený, no mnohým fanúšikom sa stále nepodarilo opustiť parkovacie plochy letiska. Cesty v okolí letiska nie sú prispôsobené na taký nápor vozidiel.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy