Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Matkovrah z Cinobane čaká v cele na väzbu
Zdielať na

Matkovrah z Cinobane čaká v cele na väzbu

Zdroj: TV JOJ

Dvadsaťsedemročný Michal v pondelok kuchynským nožom zabil svoju 51-ročnú matku

Podľa nej ho v utorok vyšetrovateľ obvinil z prečinu nebezpečného vyhrážania a prečinu ublíženia na zdraví.

"Týchto skutkov sa dopustil tým, že vo viacerých prípadoch opakovane fyzicky napádal svojho 57-ročného otca, ako aj svojho 30-ročného brata. Obvinený sa im opakovane vyhrážal zabitím, v niektorých prípadoch s nožom v ruke, naposledy v pondelok v ranných hodinách v spálni rodinného domu v Cinobani, v časti Turičky, po tom ako mu vyčítali, že zabil svoju matku," uviedla hovorkyňa. Michal v to ráno na nich útočil a oháňal sa nožom.

"Počas obrany pred týmto útokom udrel 30-ročný brat obvineného opakom kovovej časti motyky do hlavy, po čom na nich obvinený útočil ešte agresívnejšie. Následne, keď chceli obvineného zbaviť noža, ktorým útočil, tento viackrát uhryzol do oboch rúk svojho 57-ročného otca, čím mu spôsobil na rukách zranenia," opísala Vašková.

Dodala, že obvineného v pondelok hospitalizovali v lučeneckej nemocnici, kde ho strážili policajti. "Dnes bol políciou eskortovaný do cely predbežného zadržania. Vyšetrovateľ spracoval podnet na jeho vzatie do vyšetrovacej väzby," povedala Vašková.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy