Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO: Čo sa stane, ak kameramanovi pred živým vysielaním vypadne z vrecka mobil. Všimli ste si to aj vy?
Zdielať na

VIDEO: Čo sa stane, ak kameramanovi pred živým vysielaním vypadne z vrecka mobil. Všimli ste si to aj vy?

BRATISLAVA / Tomu sa povie čaro živého vysielania. Pri prípravách na vysielanie relácie Analýzy Na hrane jednému z kameramanov vypadol v štúdiu mobilný telefón. A čo čert nechcel, počas vysielania sa mu niekto snažil dovolať. A bol veľmi trpezlivý. Moderátorku Janu Krescanko Dibákovú ani politika Miroslava Kollára, ktorý práve odpovedal na jej otázky, to nevykoľajilo. Aj takéto situácie prináša živé vysielanie.

​“Samozrejme, nemalo by sa to stávať, ale sme len ľudia. Najviac ma prekvapilo prekvapenie kameramanov. Až keď sa k mobilu nikto nehlásil, prišli sme na to, že príbeh bude mať hlbšiu zápletku. Telefón totiž vypadol kameramanovi, ktorý nakrúcal ilustračné zábery a zo štúdia pred začiatkom relácie odišiel. Ďakujem kolegynke Alenke Stračiakovej, že kameramanovi zavolala len dvakrát, a politikom za to, že sa nenahnevali a nenechali sa rozhodiť,” uviedla moderátorka relácie Dibáková.

Analýzy Na hrane je politická relácia TV JOJ, ktorá je vysielaná v utorok po 18:00 na spravodajskom webe Novinyplus.sk, webových platformách televízie a na facebookovej stránke Na hrane TV JOJ. Moderátorkou relácie, ktorá voľne nadväzuje na diskusnú politickú reláciu Na Hrane, je Jana Krescanko Dibáková.

Už vo štvrtok, 7. októbra, príde do relácie Na Hrane o aktuálnych témach diskutovať dvojica Peter Pčolinský (SME RODINA) a Erik Tomáš (HLAS-SD). 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy