Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jozef Bubnár odchádza z postu poslanca za OĽaNO
Zdielať na

Jozef Bubnár odchádza z postu poslanca za OĽaNO

Takto vyzerali volebné preferencie na jeseň roka 2019

BRATISLAVA / Poslanec kandidujúci za parlamentne najsilnejšiu stranu OĽaNO končí. 32-ročný stredoškolský učiteľ angličtiny a dlhoročne pôsobiaci umelec Jozef Bubnár to zdôvodnil svojimi zdravotnými problémami.

Jozef Bubnár na svojom profile na sociálnej sieti uviedol, že po odchode z poslaneckej stoličky sa plánuje opäť venovať školstvu. " Tragické úmrtia, lockdowny, plné nemocnice, krachy firiem, núdzové stavy či odporúčania dať sa zaočkovať, vyústili u mnohých občanov našej planéty do štrajkov, nepokojov a vzbúr. Frustráciu miliónov jedincov z depresívnej reality si potom následne odskákali predovšetkým politici, vedci, či novinári. A ja som nebol výnimkou. Dve zastávky na urgentnom príjme v nemocnici počas júna a júla boli pre mňa finálnym znamením, že vyhrážky, priania smrti, či nenávistné agresívne vulgarizmy prijímané na dennej báze nie je to, o čom som v živote sníval… ," uviedol. Poslanec plánuje v najbližších dňoch doručiť premiérovi Eduardovi Hegerovi rezignáciu.

"Bolo mi veľkou cťou vás reprezenzovať. Vláde Eduarda Hegera, ktorého poznám ako človeka s mimoriadne dobrým srdcom, úprimne želám skoré vyvedenie Slovenska z tejto ťažkej doby. Poslancom koalície i opozície zas vyprosujem vôľu prestať sa hádať a spojiť sily pre spomínaný cieľ. Ďakujem za vašu nesmiernu dôveru, ďakujem aj lídrovi Obyčajných ľudí, Igorovi Matovičovi, že mi dal možnosť zapojiť sa do masívneho anti-korupčného hnutia v našej krajine…" napísal Bubnár.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy