Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jeseň na JOJke rozhodne nebude nuda: Čaká vás zábava a poriadna dávka noviniek
Zdielať na

Jeseň na JOJke rozhodne nebude nuda: Čaká vás zábava a poriadna dávka noviniek

BRATISLAVA / Kopec filmov, zábavy, kriminálna zápletka, nemocničné príbehy, ale aj veľa overených a kvalitných informácií v rôznych televíznych formátoch. To je len zlomok z toho, na čo sa vy, diváci televízie JOJ, môžete tešiť od septembra. Čo zaujímavé pre vás JOJ-ka chystá?

Vysielanie televízie JOJ už roky smeruje z bratislavskej Koliby priamo na televízne obrazovky vašich obývačiek. Každým rokom sa producenti, scenáristi, režiséri, ale aj redaktori či kameramani snažia urobiť maximálnu robotu pre vašu najlepšiu zábavu. September je mesiac, ktorý je pre divákov symbolom začiatku novej televíznej sezóny. Inak to nebude ani v roku 2021. "Aj kriminálka, aj nemocnica, ja mám veľmi rád Bez servítky, veľmi rád mám Talent. To sú všetko formáty, ktoré sú také tutovky, ktoré diváka nesklamú," povedal generálny riaditeľ TV JOJ Marcel Grega.


Pandemický rok poznačil výrobu všetkých televíznych relácií. Náročnejší bol najmä o to, že okrem sústredenia sa na svoje výkony, si samotní herci museli zvyknúť aj na špeciálny pandemický režim. "Či v zahraničí, či tu, ja som točil a bolo to v tom obmedzujúce, že si musel dávať pozor, stále sme sa museli testovať, ale robili sa také uzavreté bubliny. Asi mesiac, dva sa nerobilo, a potom sme nabehli na ten systém," ozrejmil herec Marko Igonda. A tak sa podarilo nakrútiť a spracovať kilometre kvalitného materiálu.

Od septembra budú Slovákov zabávať talentovaní Slováci v už tradičnej talentovej šou - tentoraz s novou jojkárskou tvárou Jasminou. Novinkou bude aj komediálny seriál o zlatej rybke, ale aj vážne príbehy priamo z nemocničného prostredia, kde sa z hercov a herečiek v priebehu chvíle stali lekári prvej línie, čo bolo miestami mimoriadne náročné. "Ja vidím krv a odpadávam. Takže na začiatku som sa veľmi bála, ako to budem zvládať, mala som veľa scén, že zašívam ranu, alebo operujeme. Ja som sa tak podvedome nastavila, že toto je iba akože a tým pádom to zvládam," vyjadrila sa herečka Nela Pocisková.


Vilo Rozboril bude v novej šou stavať s mladomanželmi vysnívaný dom, jojkárski záhradníci chystajú ďalšie nové záhrady. A zaháľať rozhodne nebudú ani spravodajcovia s overenými a aktuálnymi informáciami od skorého rána až do večera, keď budú padať ostré otázky tým, ktorí na ne odpovedať musia. "Keď tí politici budú agresívni, asertívni, tak to niekedy pôjde aj za hranu. Ale budeme sa snažiť udržať to v takých dimenziách a rovine kultivovanej diskusie," povedala moderátorka relácie Na hrane Jana Krescanko Dibáková. Za nás je teda nachystané všetko. Ostatné už je iba na vás, našich divákoch. Stačí sa len pohodlne usadiť a zapnúť tú správnu televíznu stanicu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy