Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Prezidentka vyjadrila zdravotníckym operátorom veľké uznanie a hlbokú vďaku za ich prácu
Zdielať na

Prezidentka vyjadrila zdravotníckym operátorom veľké uznanie a hlbokú vďaku za ich prácu

BRATISLAVA / Prezidentka Zuzana Čaputová vyjadrila zdravotníckym operátorom veľké uznanie a hlbokú vďaku za ich prácu. Urobila tak vo svojom profile na sociálnej sieti pri príležitosti Dňa tiesňovej linky 155. Vyzdvihla, že svojou obetavou a profesionálnou činnosťou zabezpečujú, že sa rýchla pomoc dostane k ľuďom, ktorých život a zdravie sa ocitli v ohrození. Hrdinovia dnešných dní. Takto nielen počas pandémie volali ľudia záchranárov. Za nimi však stoja neviditeľní pracovníci linky 155, ktorí 24 hodín, 7 dní v týždni pomáhajú nejednému z nás.

"Vaše dôležité povolanie bolo pre vás určite ešte náročnejšie počas pandemického roka, keď ste boli vystavení enormnému náporu. Za to, že ste v kritických situáciách pomohli tým, ktorí to potrebovali, si zaslúžite uznanie nás všetkých," zdôraznila. Hlava štátu sa poďakovala aj záchranárom, ktorí v spolupráci s operátormi „zachraňujú našich blízkych". "Máme vás v úcte a sme vám všetci vďační za to, čo pre nás robíte," dodala Čaputová.

Všetkým operátorkám a operátorom poďakoval aj Eduard Heger - predseda vlády SR

"Počas roka s pandémiou ste siahli na dno svojich síl. Vy neviditeľní hrdinovia z linky 155, ste životne dôležití nielen pre systém ZZS, pre zdravotníctvo, ale pre celú spoločnosť," hovorí Heger. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy