Zatiahnuté, dažďové prehánky
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
VIDEO: Upozornenie na nasadenie rúška ho stálo takmer život. Muža (49) brutálne dobili v autobusovej čakárni
Zdielať na

VIDEO: Upozornenie na nasadenie rúška ho stálo takmer život. Muža (49) brutálne dobili v autobusovej čakárni

NITRA / Štyridsaťdeväťročný muž povedal dvom mladíkom, aby si nasadili rúško a skončilo sa to bitkou. K incidentu došlo na autobusovej stanici v Nitre. Jeden z mladíkov muža brutálne dobil. Všetko zachytili aj kamery.

K brutálnej bitke došlo v čakárni autobusovej stanice v Nitre minulý týždeň vo štvrtok. Štyridsaťdeväťročný muž zo Slažian iba upozornil dvoch mladíkov, aby si nasadili rúška.  Muži sedeli v čakárni vedľa seba a video ich zachytáva bez rúšok. Jeden má na sebe tmavomodrú vetrovku a roztrhané čierne rifle. Druhý je oblečený v teplákoch a na hlave má bielu šiltovku. 49 ročný muž, ktorý tam vošiel im povedal, aby si nasadili rúška čo sa im nepáčilo. "Po krátkej slovnej výmene ho jeden z mladíkov začal biť aj kopať," uviedla policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.


Na videu je vidieť, že si muži rúška na tvár dali. Zjavne ich však upozornenie od pána nahnevalo. Kým jeden s ním o tom diskutuje, druhý ho z ničoho nič napadne. Muža, bije päsťami ale dostáva aj kopance.  Polícia prípad rieši ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu a proti majetku.


Po surovej bitke útočník odchádza z čakárne von. Po chvíli zmizne aj druhý mladík, s ktorým tam sedel. Po útoku mal napadnutý pán okrem povrchových zranení aj rozbitý mobilný telefón a okuliare. "Škoda, ktorá mužovi poškodením vznikla je viac ako 250 eur," dodala hovorkyňa Čuháková.



Polícia na objasňovaní prípadu stále pracuje a toto sú len prvotné informácie. Totožnosť mužov zatiaľ nepozná. Ak by ste ich zo záberov spoznali kontaktujte políciu.

Celý incident si môžete pozrieť v nasledujúcom videu:

NECHUTNÝ ÚTOK KVÔLI RÚŠKU: PÁTRAME PO TOMTO MUŽOVI Akékoľvek informácie o mladíkovi posielajte do súkromných správ na Polícia SR - Nitriansky kraj alebo volajte číslo 158.

Uverejnil používateľ Polícia Slovenskej republiky Piatok 4. decembra 2020

Súvisiace články

Najčítanejšie správy