Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Tragická dopravná nehoda si vyžiadala život chodca. Muž po náraze na mieste zomrel
Zdielať na

Tragická dopravná nehoda si vyžiadala život chodca. Muž po náraze na mieste zomrel

Archívne video

PIEŠŤANY / Tragická nehoda sa stala dnes ráno vo Veľkých Kostoľanoch v okrese Piešťany. Ako informovala trnavská krajská polícia, 43-ročný vodič nákladného vozidla zo zatiaľ nezistených príčin zachytil 66-ročného chodca. Muž po náraze vážnym zraneniam na mieste podľahol. Presné okolnosti nehody polícia vyšetruje. Z dôvodu dokumentovania nehody je momentálne cesta neprejazdná.

Polícia vodičov upozorňuje, aby jazdili opatrne. Chodcom pripomínajú, aby nosili reflexné prvky, na cestu vstupovali len v prípade, že je to pre nich bezpečné a prechádzali len cez vyznačené priechody pre chodcov. Okolnosti nehody sú stále v štádiu prešetrovania.

Šofér smetiarskeho auta sa zastavil v potravinách aby si kúpil niečo pod zub. Následne sadol do auta a pohol sa vpred. V ten moment došlo k tragédií. Šesťdesiatšesť ročný Jozef nemal šancu prežiť. Kolesá nákladiaka mu spôsobili devastačné zranenia. Vodič bol vo vozidle sám a keď vystúpil utrpel šok.

Ako sa chodec ocitol pred naštartovaným nákladiakom a prečo si ho šofér vôbec nevšimol, vyšetruje aj súdny znalec. Miestni poznali nebohého invalidného dôchodcu ako dobráka chodiaceho o paličke.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy