Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Packa Červenkovi: Basu si zaslúžiš!
Zdielať na

Packa Červenkovi: Basu si zaslúžiš!

Prezident policajného zboru si myslí, že Červenkovi stúpla sláva do hlavy

Súd, na ktorý Červenku priviezla policajná eskorta dnes o 14. hodine vyniesol verdikt už po dvadsiatich minútach. „Okresný súd Bratislava III vzal obvineného R. Č. do väzby. Obvinený je z trestného činu útoku na verejného činiteľa,“ informoval hovorca bratislavského krajského súdu Pavol Adamčiak.

Roman Červenka sa počas svojho niekoľkohodinového pobytu v policajnej cele až dvakrát ocitol v nemocnici na vyšetrení. Vraj mal problémy so žalúdkom. Okrem toho mu v nemocnici vyšetrili aj krv, v ktorej mu pôvodne našli údajne viac ako dve promile alkoholu.

Červenka sa neslávne preslávil údajným vylúpením banky, následným útekom cez záchodové okno a po čase zasa dolapením. Po prepustení na kauciu sa zasa dostal do problémov bitkou vo vlastnom podniku. Aby to nebolo málo, problémy si vyrobil opäť tentoraz na diskotéke v Rači. Zasahujúcim policajtom sa podľa našich informácií vyhrážal svojimi kontaktmi na niektorých novinárov a samotného policajného prezidenta Packu. Na to jednému z policajtov vrazil hlavičku.

Svedčí o tom aj príspevok v diskusii na joj.sk: „Policajtom sa vyhrážal generálom Packom, že to je jeho kamaráť a nechá ich vyhodiť a provokoval on a potom dal policajtovi hlavičku.“

Reakcia generála Jána Packu na seba nenechala dlho čakať. Policajný prezident Červenkovi odkázal, že basu si zaslúži. „Tu je názorný príklad ako niekomu stúpne sláva do hlavy a nevie od radosti čo by robil. Ale pretože napadol policajtov, zaslúži si basu.“

Zdielať na

Najčítanejšie správy