Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Červenka sa vraj pobil! A bol pritom poriadne opitý!!!
Zdielať na

Červenka sa vraj pobil! A bol pritom poriadne opitý!!!

Zdroj: TV JOJ

Údajnému bankovému lupičovi hrozí, že príde o miliónovú kauciu a ocitne sa opäť v chládku

Červenka mal byť vraj v čase, kedy v podniku jeho priateľky vypukla bitka opitý, čo nám potvrdili aj zákazníci. Červenka pracuje v podniku svojej priateľky ako barman a podľa zákazníkov vyvolal bitku práve on.

Dôvodom mala byť  nedávna nespokojnosť zákazníkov s obsluhou v tomto podniku. „To už bolo dávnejšie. Odišli  sme, lebo nás nechcel obslúžiť. Zdvihli sme sa a išli do inej reštaurácie. Takže toto tam začal rozoberať. A už bol agresívny,“ uviedol Martin, ktorý bol jedným z hlavných aktérov bitky.

V tom sa už vraj Červenka neudržal a Martinovi vrazil priamo do tváre. Tomu celému sa prizerali ďalší asi šiesti ľudia. Martin tvrdí, že ich za krátko rozdelili kamaráti z partie. On za mnou potom vybehol nahý, že poď poď ešte raz. Vtedy sa medzi nich postavila Martinova priateľka a ranu do hlavy mala dostať aj ona. Nakoniec však celá partia predsa len odišla. Až potom prišli do podniku policajti.

Na celý incident sme sa chceli spýtať samotného Červenku. Podnik, kde sa to stalo, bol ale napriek platným otváracím hodinám, mimoriadne zatvorený. A jeho družka sa s nami akokoľvek baviť odmietla. "Nebudem sa s vami baviť," uviedla stručne Červenkova družka

Ak sa vyšetrovatelia dospejú k záveru, že bitku vyvolal Červenka, miliónová kaucia (33 194 €) môže prepadnúť a Červenkovi hrozí, že sa opäť ocitne za mrežami.

Zdielať na

Najčítanejšie správy