Jasno
21°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Mladej matke namiesto výchovy dvoch detí dnes hrozí väzenie. Žilinskí policajti našli v jej aute drogy
Zdielať na

Mladej matke namiesto výchovy dvoch detí dnes hrozí väzenie. Žilinskí policajti našli v jej aute drogy

ŽILINA / Žilinským kriminalistom sa naďalej darí v odhaľovaní drogovej trestnej činnosti. Zadržali už druhú ženu, ktorá mala pri sebe zrejme pervitín. Podľa našich informácií ide o matku dvoch detí. Akcia mala krycí názov „KOMPÓT“.

Sivé auto značky Audi policajti zastavili na zjazde z diaľnice v žilinskej mestskej časti Strážov. Kriminalisti mali totiž podozrenie, že v aute, ktoré šoférovala mladá žena, sú drogy. Počas protidrogovej akcie žilinskí policajti zadržali 37 ročnú EvuNa frekventovanej ceste pri razii dopravu usmerňovali mestskí policajti. Spútaná žena sa pritom nevyhla pohľadom mnohých ľudí, ktorí pomaly prechádzali v autách okolo. Skormútene čupela pod dohľadom mužov zákona.

Kriminalisti z tejto akcie neobišli na prázdno."Pri prehliadke auta podozrivá žena dobrovoľne policajtom vydala dve plastové trubičky a papierovú skladačku s bielou kryštalickou látkou," povedala policajná hovorkyňa Jana Balogová. Keďže mali podozrenie, že ide o metamfetamín, hneď ju poslali na skúmanie. Podľa polície zaistené množstvo látky predstavuje minimálne 62 bežných jednotlivých dávok drogy.

Obvinená žena je stíhaná na slobode. No hrozí jej väzenie až na desať rokov."Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Žiline obvinil 37 ročnú Evu zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov ich držania a obchodovania s nimi," dodáva polícia.

Na Slovensku sa zvýšil počet vodičov pod vplyvom alkoholu, či drog. Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy