Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Slováci konečne prežívajú hokejovú radosť
Zdielať na

Slováci konečne prežívajú hokejovú radosť

BRATISLAVA / Tri prehry po sebe na majstrovstvách sveta boli pre slovenských hokejistov i fanúšikov poriadnym úderom na psychiku. Najmä tá posledná s Nemeckom. A tak sa v dnešnom, vôbec prvom popoludňajšom zápase našej reprezentácie na šampionáte s napätím čakalo, ako ho zvládnu. Súperom Slovákov boli Francúzi.

Vraví sa, že pravý fanúšik sa ukáže až vtedy, keď sa jeho tímu nedarí. Slováci sa toho, že by ich im priaznivci prestali fandiť, obávať nemuseli. Do fanzóny v Bratislave prišli všetky vekové kategórie fanúšikov a vraj ani po troch prehratých zápasoch nerozmýšľali nad tým, či si prísť pozrieť ten ďalší.

Je už všeobecne známe, že počas svetových šampionátov v hokeji sa z ľudí na Slovensku stávajú nielen tí najlepší fanúšikovia, ale aj hokejoví tréneri. Niekoľkých stretli redaktori TV JOJ aj v bratislavskej fanzóne, pravda, títo sú školení, hokej totiž hrávajú, a preto presne vedeli, čo by mali slovenskí hráči vylepšiť.

Rady týchto možno budúcich hokejových hviezd síce do Košíc počuť nebolo, no isté je, že tak ako oni verili v dnešné víťazstvo, tak aj všetci okolo nich. Slovensko na radosť ľudí v bratislavskej fanzóne vyhralo napokon 6:3

Fanúšikovia nosia na štadióny kuriózne veci. Pozrite si archívne video: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy