Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Policajti stále pátrajú po mužovi, ktorý nožom dobodal dvoch mladých ľudí
Zdielať na

Policajti stále pátrajú po mužovi, ktorý nožom dobodal dvoch mladých ľudí

ŽILINA / Ako prví sme v našich spravodajských reláciách informovali o tragédii, ktorá sa stala v Žiline na sídlisku Vlčince. V jednom z bytov prišiel o život 16-ročný chlapec. Ten sa len snažil ochrániť kamarátku, na ktorú mal potom, čo otvorila dvere, zaútočiť neznámy muž. Po mužovi pátrajú.

Podľa obyvateľov sídliska páchateľa niekto do vchodu pustil: "Že ide odpisovať hodiny ako elektrinu, tak že sa dostal dnuka," hovorí jeden z miestnych.

​Podľa obyvateľov sídliska mal neznámy muž zaútočiť zrejme nožom najskôr na 16-ročnú gymnazistku, tej pribehol na pomoc kamarát a zároveň spolužiak, ktorý sa ju snažil ochrániť: "Jeho zabil a ju dopichal."

"Chlapec utrpel mnohopočetné bodné rany záchranárom sa ho žiaľ aj napriek snahe nepodarilo zachrániť, dievča malo rezné rany v oblasti horných končatín, bolo mimo ohrozenia života," povedala Katarína Načiniaková, hovorkyňa záchrannej skupiny. 

Ľudia videli z paneláku utekať muža, v uliciach bolo včera popoludní množstvo ozbrojených policajtov, ktorí zrejme podozrivého muža hľadali. Polícia však stále nepotvrdila či ide skutočne o vraždu.

Pozrite si prvú správu o brutálnom útoku:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy