Zatiahnuté
14°
Bratislava
Lea
29.4.2024
VIDEO: Majstrovstvá sa blížia. Dorozumejú sa u nás turisti?
Zdielať na

VIDEO: Majstrovstvá sa blížia. Dorozumejú sa u nás turisti?

KOŠICE/BRATISLAVA / Do štartu hokejových majstrovstiev sveta na Slovensku zostávajú dva týždne. Bratislavu a Košice zaplnia desaťtisíce hokejových fanúšikov z rôznych kútov sveta. S pomocou figurantov TV JOJ, ktorí sa zahrali na zahraničných fanúšikov, sme vyskúšali, či by sa u nás dorozumeli, aj keď po slovensky nič nevedia.

Hlavná železničná stanica v Košiciach je pekná a moderná. Hlavná železničná stanica v hlavnom meste, žiaľ, dýcha ešte zašlými časmi socializmu. K Steel aréne sa dá od stanice dostať pešo, mestskou hromadnou dopravou alebo taxíkom za pár minút. 

​V hlavnom meste je to od hlavnej železničnej stanice k štadiónu Ondreja Nepelu len niečo cez tri kilometre, čo sa dá prejsť aj pešo, mestskou dopravou, alebo taxíkom. Kým v Košiciach je hlavná autobusová stanica hneď vedľa železničnej, v Bratislave je vzdialená niekoľko kilometrov. Od štadióna ale približne rovnako.

Ako sa ale dokáže stratený turista dostať do svojej vysnívanej destinácie s pomocou miestnych otestovali redaktori TV JOJ priamo v uliciach. 

Novela zákona mala vyriešiť problémy s dresmi. V akých nakoniec nastúpime:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy